De weg naar Kennis

De Weg naar Kennis

Prem Rawat biedt een praktische manier aan waarmee je vrede in jezelf kunt ontdekken. Het gaat om vier technieken die tezamen ‘Kennis’ worden genoemd. De technieken stellen je in staat je aandacht naar binnen te richten en zo de vrede te ervaren die constant aanwezig is.

Sinds kort is het mogelijk je via een nieuwe, gratis app voor te bereiden op het ontvangen van Kennis. Deze korte online cursus heet PEAK – een afkorting van Peace Education and Knowledge. De app is Engelstalig en zeer toegankelijk. Alle informatie vind je via de volgende link.

Vind je de Engelse taal te moeilijk? Bekijk dan ‘De Sleutels’: vijf dvd’s die ieder een bepaald onderwerp behandelen om je te helpen bij de voorbereiding op Kennis.

Nadat je alle vijf Sleutels van elk ongeveer een uur hebt bekeken, kun je een sessie bijwonen waarin je de technieken van Kennis leert.

“De reis van Kennis is een ontdekkingsreis naar jezelf. Aan mensen die deze reis willen maken, bied ik hulp bij het voorbereiden op het leren van de technieken, en ik blijf ze inspiratie en begeleiding bieden bij het realiseren van blijvende levensvreugde. Kennis maakt het mogelijk van het leven te genieten ongeacht de omstandigheden. Door Kennis maak je verbinding met de innerlijke ervaring van het Zelf.”

“Ik heb meer te bieden dan alleen woorden. Ik kan je leren hoe je vrede in jezelf kunt ervaren. Die vaardigheid noem ik Kennis.”
Prem Rawat
Global peace ambassador

Meer over de Sleutels

Neem contact op

    Scroll to top