Over Prem Rawat​

Over Prem Rawat​

Al vanaf zijn vierde jaar spreekt Prem Rawat over persoonlijke vrede. In de
meer dan vijftig jaar dat hij dit met veel toewijding heeft gedaan, sprak hij
voor miljoenen mensen in meer dan honderd landen, waarbij het kernthema onveranderlijk was: ‘vrede is mogelijk’.

Prem Rawat heeft voor de mensheid een bemoedigende en positieve boodschap. Naast inspirerende woorden biedt deze ook praktische gereedschappen, die mensen in hun drukke dagelijkse leven kunnen helpen om vrede en een diep gevoel van welzijn te ervaren.

Zowel het Peace Education Program als PEAK (beide gratis, zie ook de homepage) zijn door Prem samengestelde cursussen die een leerproces bieden die de kwaliteit van het leven ingrijpend verbetert.

In zijn nieuwe boek Learning to hear yourself (How to find peace in a noisy world) wordt verkend hoe je kunt leren te luisteren naar je ware zelf en vrede kunt ervaren ondanks de alsmaar toenemende afleidingen van het leven van alledag.

“Mijn uitnodiging aan jou luidt: durf het aan de oneindigheid van innerlijke vrede te ervaren, vandaag nog. Jouw leven is eindig, maar je hebt de mogelijkheid dat te overstijgen en op elk gewenst moment een verbinding te maken met het oneindige: het geweldige gevoel van het bestaan zelf”.

Bekijk hieronder het interview met Prem Rawat door journaliste Cecilia Valenzuela van Willax TV: “Je zegt dat vrede niet hetzelfde is als de afwezigheid van oorlog. Herhaaldelijk sprak je over jouw visie in gebieden vlakbij oorlogshaarden. Hoe kun je die kracht en integriteit volhouden in zo’n omgeving?”

foto courtesy Paul Luif

Scroll to top