Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vraag: Ik ben een jaar geleden begonnen aan de Sleutels en daar zat ondersteunend videomateriaal bij om te bekijken naast de Sleutel-video’s. Moet ik die aanvullende video’s nog bekijken?
Antwoord: Nee. Je hoeft alleen de vijf Sleutel-video’s te bekijken. Maar het staat je natuurlijk vrij om daarnaast nog extra video’s te bekijken als je dat prettig vindt.
Nederlands ondertitelde video’s kun je vinden op www.enjoyinglife.nl/video
Nog meer video’s, ook gesorteerd op onderwerp (topic), kun je vinden op timelesstoday.tv

Vraag: Ik heb het erg druk gehad, en na Sleutel 3 ben ik een tijdlang gestopt met kijken. Nu heb ik meer tijd en wil verdergaan. Moet ik teruggaan naar het begin, of kan ik gewoon doorgaan met Sleutel 4?
Antwoord: De Sleutels leggen de basis voor Kennis. Als je naar jouw mening een Sleutel hebt begrepen en er iets aan gehad hebt, ga dan gerust door met de volgende. Maar als je vindt dat je je geheugen wat moet opfrissen omdat het een tijd geleden is dat je voor het laatst hebt gekeken, bekijk een video dan rustig opnieuw voor je met de volgende verdergaat. De keuze is aan jou.

Vraag: Ik heb de Sleutels bekeken en wil graag Kennis ontvangen, maar ik ben het aanvraagformulier voor een Kennissessie kwijt. Waar kan ik een nieuw formulier krijgen?
Antwoord: Stuur een e-mail met je vraag en contactgegevens naar infodesleutels@enjoyinglife.nl. We sturen je dan dit aanvraagformulier toe.

Scroll to top